Ultimele clipe ale lui Michael Jackson

La 25 iunie, regele muzicii pop s-a stins din viata, la varsta de 50 de ani, in urma unui stop cardiac, cauzat, se pare, potrivit primelor informatii ale anchetatorilor, de o doza foarte mare de calmante, printre care Demerol, dar si Propofol, acesta din urma administrat chiar de medicul personal al lui Michael Jackson, cardiologul Conrad Murray, prin injectare.

Revista National Enquirer a facut reconstituirea ultimelor clipe din viata starului, redand fidel detaliile acelei zile fatidice.

Desi ancheta este in desfasurare, raman multe semne de intrebare in legatura cu moartea cantaretului. Pe de o parte, angajatii starului spun ca acesta si-ar fi facut singur o injectie cu Demerol, pe de alta parte, politistii sustin ca medicul artistului i-ar fi injectat Propofol, un anestezic foarte puternic, fapt confirmat, acum doua zile, chiar de cardiolog.

In cel mai recent numar, revista americana National Enquirer a reconstituit ultimele clipe din viata starului, in functie de declaratiile date de medicul Conrad Murray si de angajatii starului.

1. Aflat in camera sa, Michael, care suferea de insomnie, nu reusea sa adoarma. Astfel, potrivit angajatilor sai, in jurul orei 11.30, ora locala, el isi face singur, in coapsa, o injectie cu Demerol, un calmant foarte puternic, pe care il procura numai pe baza de reteta.

2. Peste putin timp, starul incepe sa simta o durere in partea stanga.

3. Cardiologul Conrad Murray, medicul personal al lui Jacko, il gaseste pe star in stare de inconstienta, in patul sau. Potrivit doctorului, Jackson avea inca puls.

4. Medicul incepe manevrele de resuscitare. Acesta sustine ca Michael era foarte slab si din aceasta cauza nu l-a pus pe podea, asa cum impune o astfel de procedura, ci l-a resuscitat in pat.

5. Dupa incercarile disperate de a-l readuce la viata, doctorul il cheama pe unul dintre bodyguarzii lui Jackson.

6. Ajunsa in dormitorul starului, garda de corp vede ca acesta nu mai respira si cheama o ambulanta.

7. Dupa ce a fost declarat mort, la spitalul din Los Angeles, trupul neinsufletit a fost transportat la morga cu elicopterul, iar mai apoi a fost dus intr-un loc secret.

Principalul suspect in ancheta mortii lui Michael Jackson, medicul personal al artistului, cardiologul Conrad Murray (51 de ani), s-a retras la resedinta sa de langa Las Vegas, Nevada, la scurt timp dupa ce politia i-a perchezitionat cabinetul din Houston.

Proprietatea medicului se intinde pe aproape 3.000 de metri patrati, chiar in mijlocul desertului Nevada. Uriasa resedinta este o ascunzatoare perfecta pentru doctorul care vrea ca, pe perioada desfasurarii investigatiilor ce il vizeaza, sa stea cat mai departe de ochii lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *