Ultimele randuri ale lui Michael Jackson: Sunt un magnet pentru miracole!

Moartea megastarului Michael Jackson a ridicat o serie de intrebari si continua sa o mai faca. Noi si noi indicii apar in fiecare zi in legatura cu cel supranumit Regele muzicii pop. Ultima are legatura cu ultimele ore din viata cantaretului. Se pare ca Michael ar fi scris o serie de mesaje misterioase, pe care le-a lasat la oglinda din baia lui, ca dorinte pentru lume.

Sunt atat de recunoscator ca sunt un magnet pentru miracole, se arata intr-un bilet, in timp ce in altul starul a notat: Dragoste, nu violenta. Amintiti-va o frumoasa promisiune de viitor pentru ziua de maine.

Sintagma magnet pentru miracole este folosita in programele americane pentru recuperarea dependentilor de alcool, pentru promovarea respectului de sine. Aceste bilete arata ca Michael a fost pozitiv pana la final dar si in ce stare psihica trebuie sa fi fost ca sa lupte sa ii tina pe toti impreuna pana la final, a declarat un apropiat.

Oare chiar si-a presimtit starul sfarsitul si a vrut sa lase lumii, caruia si-a dedicat cei mai frumosi ani din viata, un testament? Probabil nu o vom afla niciodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *